ONZE ERVARING - uw voordeel

Al meer dan 20 jaar , levert APS design-en engineeringservices aan bedrijven die ernaar streven projecten uit te besteden aan een engineeringgroep met een breed spectrum van kennis en ervaring . Het APS design-en engineeringteam werkt vanuit vestigingen in de Verenigde Staten , Israël , Duitsland en Nederland. Daarnaast begeleiden onze westerse ingenieurs onze productie in China en waarborgen naleving van internationale standaarden.

Het APS designteam is in staat geweest om consequent lagere productiekosten te realiseren door coördinatie tijdens de fase van prototyping en bij latere fasen zoals materiaalkeuze, gereedschappen en factory automation. Deze "totaalaanpak" heeft APS geholpen een positie op de markt te verkrijgen en zich te vestigen als een belangrijke turnkey fabrikant voor multinationals zoals Sony , Dell , HTC , Novell , Panasonic en Toshiba .
Ons designteam biedt een belangrijk concurrentievoordeel voor bedrijven die een korte time to market van ontwerp tot en met productie nodig hebben, tegen lage integrale kosten. Onze flexibele "sure, we can" houding wordt zeer gewaardeerd door onze klanten die APS beschouwen als een integraal onderdeel van hun zakelijk succes.

 

Uw kostenreductie

Voor bedrijven die voortdurend meerdere geavanceerde producten op de markt moeten brengen, is de balans tussen directe respons en planning op lange termijn de basis van  zakelijk succes . Bij APS bieden wij een "customer first" aanpak en onze deskundige meertalige team kan snel aanhaken in elk stadium van het ontwerp- of productieproces.  Om u tijd , geld en middelen te besparen, bieden wij een groep zeer ervaren ingenieurs die heeft geleerd continue kosten en doorlooptijd te reduceren in elke fase van het ontwerp-en productieproces .

Onze design experts werken met zeer betrouwbare leveranciers en realiseren uw productconcept met behulp van hoogwaardige materialen en tegen concurrerende prijzen. Onze 20 jaar ervaring in de Chinese markt stelt ons in staat om gemakkelijk te navigeren tussen leveranciers, fabrikanten, logistieke dienstverleners en overheidsinstanties. Dit  bespaart u de tijd en moeite van het starten van uw eigen operatie in China . Bel ons vandaag nog om onze ideeën te horen hoe wij uw producten snel op de markt brengen, met behulp van engineering & design excellence in elke fase van het proces.