Over ons

Wij zijn een technologie-onderneming met expertise in het leveren van innovatieve oplossingen voor het ontwerp , de ontwikkeling en vervaardiging van producten voor een breed spectrum van bedrijven in de computing, mobiele telefonie, elektronica,  medische en consumentensector.

Ons professionele team biedt ontwikkelings- en engineering-services voor klanten die een one-stop OEM / ODM oplossing  nodig hebben. Productie-automatisering en lean productie zijn voorwaarden om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de markt. Onze experts op het gebied van proces-automatisering werken op dit gebied nauw samen met onze leveranciers en klanten.

Onze betrokkenheid bij een project kan beginnen in elk stadium van de levenscyclus van een product . Voor sommige projecten zijn we betrokken vanaf de conceptfase en participeren in design, prototyping , proof of concept , tot en met serieproductie. Bij andere projecten  start onze inbreng pas nadat het product is ontworpen en het product gereed is voor serieproductie. In dergelijke gevallen zorgt ons QA team voor verbeteren van de efficiëntie van de productie voor de huidige versie van het product evenals toekomstige versies .

Lokaliseren van betrouwbare partners in China kan een uitdagende taak zijn en ons ervaren team - een combinatie van westerse en Chinese ingenieurs -   is de optimale keuze voor klanten die hun productie naar China willen verplaatsen, hiermee productiekosten te verlagen, tegelijkertijd met behoud van een hoge kwaliteitsstandaard.

Wanneer u met APS samenwerkt kunt u er zeker van zijn dat wij uw zakelijke belangen begrijpen. Onze belangrijkste doelstelling is om u te helpen bij het voldoen aan uw marketing en productie targets.

APS is actief in Europa , Noord-Amerika , het Midden-Oosten en Azië en levert design & productie-services aan grote multinationals , waaronder Sony , Dell , HTC , Novell , Panasonic en Toshiba evenals aan talrijke andere klanten .