WAAROM APS

APS heeft een bewezen track record van meer dan 20 jaar in het ondersteunen van klanten uit de hele wereld met het leveren van turnkey productie in China. Korte responsetijden, hoge kwaliteit en lage kosten zijn hierbij sleutelwoorden. Onze " sure, we can " houding wordt zeer gewaardeerd door onze klanten die APS beschouwen als een integraal onderdeel van hun zakelijk succes .


APS biedt geavanceerde productietechnologieën gecombineerd met gedegen kwaliteitsborging  en deskundige controle en naleving van normen. We bieden niet zozeer  eenvoudige standaard-oplossingen , maar eerder evalueren wij uw specifieke behoeften en  leveren u volledig op maat de meest kosteneffectieve manufacturing services .


APS heeft  jarenlange ervaring opgedaan in de Chinese markt , waardoor we gemakkelijk navigeren tussen leveranciers, fabrikanten, logistieke dienstverleners en overheidsinstanties - dit bespaart u de tijd en moeite van het starten van een eigen operatie in China .
APS' continue aanwezigheid op de productievloer garandeert een gelijkmatig en zeer hoog kwaliteitsniveau van productie. Deze praktijk helpt om eventuele problemen in een vroeg stadium te identificeren en te zorgen voor tijdige levering met de juiste kwaliteit.


APS beschikt over een hooggekwalificeerd QA team om ervoor te zorgen dat materialen en producten voldoen aan de internationale normen, waaronder ANSI , ASME , CE , EEI , FCC , ISO , MIL-SPEC , MIL-STD , SAE en UL . Wij houden ons strikt aan "Restriction of Hazardous Substances" ( RoHS ) richtlijnen en andere "groene" normen .

WAT WE DOEN

APS biedt een volledige portfolio van manufacturing services voor huishoudelijke apparaten, communicatie, elektronica, power supplies, PCB-assemblage, kabelconfectie, LCD's,  touch screens en veel meer. APS beschikt over clean room faciliteiten, high-speed SMT-lijnen, geautomatiseerde x-ray inspectie (AXI), automatische optische inspectie (AOI) enz.


APS' expertise omvat het gehele spectrum van gereedschappen, equipment en productie-automatisering. Wij bieden zowel de eindassemblage (FA) als gedeeltelijke assemblage (PA), volledige dienstverlening resulterend in reductie van de productiekosten voor een breed scala van producten en industrieën.


APS heeft vestigingen in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië en biedt serieproductie aan grote multinationals, waaronder Sony, Dell, HTC, Novell, Panasonic en Toshiba maar ook aan tal van kleinere en middelgrote bedrijven.

ONZE MISSIE

APS wil duurzame oplossingen leveren door middel van een deskundig ontwerp, kosteneffectieve productie en geavanceerde technologieën. Wij helpen onze klanten om producten te vervaardigen op de meest kostenefficiënte manier, waarmee we de winstgevendheid en het marktaandeel van onze klanten willen vergroten.